Wat is Sozo?

Sozo is een unieke bediening voor innerlijke genezing en bevrijding. Het woord Sozo komt uit het Grieks en betekent: redding, genezing en bevrijding. Sozo is er voor jou als je naar vrijheid in je leven verlangt en je meer wilt ontdekken over het doel van jouw leven.

Een Sozo sessie is geen counseling of therapie, maar een tijd van interactie met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. In samenwerking met de Heilige Geest ontdekken we welke blokkades zich in iemands leven voordoen en gaan we op zoek naar de wortel van het probleem. Als het contact met God herstelt, kunnen je wonden genezen en hindernissen verdwijnen. Het zal meer vrijheid in je leven brengen!

 “Ik vond het een frisse manier om God de ruimte te geven nieuwe dingen te laten zien waar ik zelf niet verder mee kwam.”

“Voor mij was de hele Sozo spot-on. Ik zou het iedereen aanraden! Verder is het ongelofelijk bijzonder om zo helder de leiding van de Heilige Geest te ervaren.”

Hoe werkt het precies?

Het is mogelijk om een Sozo te ontvangen van dinsdag tot en met vrijdag, overdag en ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrijwillige medewerkers. De sessies vinden plaats in onze Sozo kamer in een woonhuis in Ede.

Een Sozo duurt ongeveer anderhalf uur. Meestal zijn er twee Sozo medewerkers aanwezig. De Sozo is voor één persoon tegelijk, voor een partner kan een aparte afspraak gemaakt worden.

Wij vragen een vrijwillige bijdrage van 75 euro voor een Sozo.

Mocht je een geplande Sozo afspraak willen afzeggen, dan willen we je vragen om dit uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven via het e-mailadres sozomij@gmail.com.

Een Sozo inplannen?

  • Stuur een e-mail naar sozomij@gmail.comom een Sozo aan te vragen.
  • Wij sturen je ons aanvraagformulier en het aansprakelijkheidsformulier. Het aanvraagformulier mag je digitaal invullen en terugmailen. Ook vragen we je om je vrijwillige bijdrage over te maken vóór aanvang van de ingeplande Sozo.
  • Na ontvangst van het aanvraagformulier plannen we via e-mail een afspraak in. We mailen je dan ook de adresgegevens van de locatie.
  • Het aansprakelijkheidsformulier kun je ondertekend meenemen naar de Sozo.

Een afspraak op een andere locatie?

Sozo sessies worden op meerdere plekken in Nederland gegeven. Voor een overzicht hiervan en voor meer informatie, kun je terecht op de website: www.bethelsozo.nl. Ook als je interesse hebt om zelf bij de Sozo bediening betrokken te raken, vind je de nodige informatie.

De Sozo bediening is ontstaan in ‘Bethel Church’ in Redding, California in de Verenigde Staten. De oprichters zijn Dawna DeSilva en Teresa Liebscher. Zie voor meer informatie: www.bethelsozo.com.

Een aanrader vooraf of na een Sozo sessie: